Real RPG
 
AcasaAcasa  Calendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."

In jos 
AutorMesaj
Gauthier David
Ires
Ires
Gauthier David

Mesaje : 15
Data de inscriere : 05/05/2012

MesajSubiect: "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."   Dum Mai 06, 2012 3:15 am

Apusul. Norii se adunau treptat pe cer, asemeni unei năluci, acoperind razele aurii şi totuşi insistente ale soarelui oranj să mai lumineze câtuşi de puţin. Urme violacee ce păreau difuze, dispărând pe întreg văzduhul, dând impresia că totul în jur amorţise. Însă nu în seara respectivă. Sau cel puţin aşa ar fi trebuit să fie, dar nu era. Era frig şi înnourat şi copacii, şi pământul, şi cerul, şi iarba îşi pierduseră culorile. O singură pată vie părea picurată dintr-un penson nesigur în acest peisaj lipsit de culoare.
David, singur, rătăcit pe acest tărâm străin "valsă" pe acordurile destrămate ale vântului. Nu era vesel ca de obicei şi nu râdea, nu zâmbea, ci doar "dansa" cu vântul izbindu-i-se de chipul albicios. Îşi lăsase rucsacul pe capota maşinii, alături de caietul de schiţe şi tot ceea ce ţinea legătura cu el, printre care şi telefonul. Nu mai punea preţ pe nimic în clipa respectivă, ci doar acorda atenţia liniştii ce domnea în jurul său. Privi către orizont şi lăsă aparatul de fotografiat atârnat de gât, trăgând aer adânc în piept. Dorea să se mai ocupe şi de micul hobby pe care îl avusese înainte.

Spoiler:
 
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Anelisse von Schnell
Pomso
Pomso
Anelisse von Schnell

Mesaje : 11
Data de inscriere : 05/05/2012
Varsta : 23
Localizare : Sub pat :3

MesajSubiect: Re: "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."   Dum Mai 06, 2012 3:46 am

Având privirea ațintită asupra ecranului de la telefon , nu observă că era să dea într-un copac , sau era să se împiedice din cauza tocurilor imense pe care le purta. Nu știa că avea să se ducă pe câmp și își luase niște sandale cu toc înalt. Își trecu fugitiv mâna prin păr iar atunci când era gata să cadă , își dădu sandalele jos din picioare și merse desculță . Era mult mai bine așa decât să-și rupă picioarele. Privi cerul ușor înnorat , și se așeză pe iarba moale și deasă , rezemându-se de un copac bătrân . Își frecă ușor ochii , căscând. Era foarte obosită , avusese o zi încărcată și doarea doar doar să se culce. Dar , nu putea să se dezlipească de peisajul liniștitor. Stătu cam 10 minute în iarbă , apoi se ridică , continuându-și drumul . Își scoase din nou telefonul , uitându-se atentă la ecranul mic. Observase că-și uitase sandalele , perechea ei preferată de sandale. Dar îi era mult prea lene să se întoarcă după ele și știa că nimeni nu le va lua de acolo. Avea să le ia când se îndrepta spre casă . Deja visa cu ochii deschiși la momentul când va ajunge acasă , își va face o baie luungă și se va pune în pat direct , fără ca cineva să o poată trezi până a doua zi.
Începuse să bată vântul , făcându-i părul lung să se ducă în toate părțile . Râse ușor la prostia pe care o avea în cap . Scoase un elastic de păr și prinse părul sus , la spate , lăsând câteva șuvițe să îi cadă pe chipul albicios . Privi un tânțar cum se așeză pe mâna ei , și în următoarea secundă ea îl storci , râzând iarăși . Pufni scurt , continuându-și lungul drum , încă visând cu ochii deschiși.
Look in your heart and smile :)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier David
Ires
Ires
Gauthier David

Mesaje : 15
Data de inscriere : 05/05/2012

MesajSubiect: Re: "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."   Dum Mai 06, 2012 4:15 am

Îşi ridică privirea către cerul întunecat, ce ar fi dat impresia că e una cu Iadul şi atunci lăsă adierea vântului să-i mângâie chipul palid. Închise ochii pentru a se linişti şi a uita de orice problemă apăsătoare apoi încetul cu încetul, se retrase din apa rece, aşezându-se pe iarba fină. Ar fi jurat că ultimele luni au fost cele mai stresante şi fără pauză, încărcate cu fel de fel de probleme şi angajamente încât uitase şi de propriile nevoi. Îşi trecu uşor ofticat palmele peste faţă şi trase aer adânc în piept.
"Revino-ţi!" îşi spuse în gând, lucru ce-l determină să-şi subţieze slab buzele. Uitase şi pe ce lume trăia, nu remarca sub absolut nici un fel că se rătăcise, ajunsese într-un loc în care nici măcar nu pusese piciorul. De fapt, libertatea lui consta pentru impresarii săi reptiţie şi mereu să aducă elemente noi în munca pe care o depunea. Desigur, ori de câte ori făcea asta avea rezultat excelent, însă nevoia de a te simţi fără griji măcar câteva ore îţi poate da o dispoziţie bună. Dorea de altfel, să se preocupe şi de hobby-urile sale dar cu siguranţă, îndată ce va realiza în ce loc se afla şi pornea spre casă, s-ar fi ocupat de toate acestea. Cum ajunsese aici? Ştia doar că se afla în maşină, însă gândurile sale amestecate una peste alta, cu siguranţă nu-l făceau să realizeze pe ce autostradă o luase şi deviase de la drum. Doar ce zărise norii pufoşi în urmă cu câteva ore, ce în clipele respective îi păreau fascinanţi. În cele din urmă se întinse mai bine pe iarbă, închizând de asemenea ochii şi inspiră cât putu de mult aerul curat în pieptul său. Era conştient că în seara respectivă avea să se relaxeze, indiferent de ceea ce avea să urmeze mai devreme sau mai târziu. Îşi redeschise ochii, luându-şi aparatul de fotografiat în mâini şi îl ridică la nivelul chipului, începând să fotografieze norii ce se contopeau unul în altul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Anelisse von Schnell
Pomso
Pomso
Anelisse von Schnell

Mesaje : 11
Data de inscriere : 05/05/2012
Varsta : 23
Localizare : Sub pat :3

MesajSubiect: Re: "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."   Dum Mai 06, 2012 5:37 am

Mergând cu ochii deschiși și ațintiți pe cer , se oprește, orientându-se. Părea că se pierduse în mijlocul pustiului , dar ea știa drumul spre casă foarte bine . Așa credea ea. Pufni scurt , închizând ochii pentru câteva momente , făcând curățenie printre gândurile care umblau alandala prin tărtăcuța ei minusculă , dar ageră . Căscă din nou , și își mișcă leneșă picioarele spre un loc invizibil. Se uitase la ceas , apoi la cer. Era destul de întuneric , dar nimeni nu era pe-acolo . Totul era extrem de pustiu , iarba imensă se unduia sub atingerile vântului , provocând un fel de valuri verzi , liniștitoare . Își băgă mâna în buzunarul drept al blugilor ,căutând ceva anume , ceva micuț . Și găsise exact ce îi trebuia . Căștile de la telefon . Porni o melodie care o iubea , începând să fredoneze încet în timp ce mergea cu ochii închiși . Ajungând în dreptul unui coăac imens , bătrân , un micuț rânjet îi apăru pe chip . Se urcă repede în copat , stând pe o creangă rezemată cu spatele de trunchi . Fredona în continuare melodia , uitându-se la luna plină care își făcea pariția printre norii cenușii care din când ăn când o acaparau complet .
Voia să doarmă , dar îi era prea lene să se ducă acasă , era mult mai bine afară , unde era cât de cât călduț , și liniște deplină . Își desfăcu părul , lăsându-l liber , observând că nu mai bătea vântul atât de tare .
-Aii , ce bine e! spuse în șoaptă cu un micuț zâmbet pe față. De mult nu mai stătuse sub cerul liber , fiind mult prea ocupată cu muzica și prezentările de modă . În minte îi apărură amintiri plăcute , cu mama și cu tatăl ei când stăteau vara sub cerul liber , într-un leagăn de 44 persoane și spuneau povești , Anelisse râzând mai mereu , și făcând fețe prostești sau amuzante . Îi lipsea Thomas , pisicul ei pufos care rămăsese la mama ei , fiind singurul lucru care îi amintea de ea . Dorea să se ducă să o vadă pe mama ei , dar erau la o distanță considerabilă și nu avea timp. Poate în vacanța de vară , va avea 2 - 3 săptămâni libere să viziteze Germania și pe mama ei .
Look in your heart and smile :)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Gauthier David
Ires
Ires
Gauthier David

Mesaje : 15
Data de inscriere : 05/05/2012

MesajSubiect: Re: "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."   Dum Mai 06, 2012 6:30 am

Rămase în acea poziţie pentru câteva clipe îndelungate, fotografiind şi alte peisaje, chiar din acea postură. Lăsă în cele din urmă aparatul din nou pe pieptul său şi îşi duse mâinile după cap, oftând uşor. Începu să se gândească la vremurile când era un puştan şi atunci un zâmbet îi apăru pe chip. Toată ziua fusese serios şi se axase pe ceea ce ţinea de muzică şi multe altele, şi iată că, printr-un simplu gând, doar un mic zâmbet i se pictase pe chip. Dar oare pentru cât timp avea să dureze acest miracol pe ziua de astăzi?
Se ridică uşor în capul oaselor şi privi de jur împrejur, subţiindu-şi buzele. Maşina era la câţiva metri distanţă de el, oricum nu avea ce să se întâmple, şi chiar de-ar fi venit o furtună tot nu l-ar fi deranjat. Dimpotrivă! Iubea o astfel de vreme, îl relaxa din toate punctele de vedere.
Nu mai schiţa nici un gest, îşi trecu mâinile albicioase prin părul auriu şi încet, se întoarse pe călcâie. Zări la scurt timp o siluetă feminină, nu departe de el, şi pentru doar câteva secunde se opri din ceea ce făcea doar pentru a o studia. Aşa era felul său. Ridică scurt din umeri şi îşi ridică din nou aparatul la nivelul ochilor, imortalizând diferite momente, vietăţi.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."   

Sus In jos
 
"A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others."
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
xD :: Exteriorul orașului . :: Câmpul .-
Mergi direct la: